Ilvesretket

Ilveksen jäljillä

Ainutlaatuiset ilvesretket vuodesta 1995 alkaen

”Ilveksen jäljillä” retki suuntautuu metsään joka on osa ilveksen elinpiiriä. Retkellä kuulet ilveskissojen käyttäytymisestä, kuvien kera. Mitä lähes kolmen vuosikymmenen symbioosi on käyttäytymiskokeiden, yksilö-, yhteisö- sekä maastoseurannan myötä avannut, ilveksen elämästä? Millainen haju- ja värimaailma Ilveksellä on? Entä yhteisön sisäinen vuorovaikutus – kuinka se muodostuu ja onko sitä ilveksen elämässä? Miten ilves kommunikoi lajitovereiden kanssa? Mitkä muuttujat voivat vaikuttaa ilveksen olevaisuuden tilaan? Häntä – silmät – korvat, viestintää ja tiedon keräämistä. Entä mitkä lajit ovat ilveksen ravintoa? Nämä ja paljon muuta, avautuvat ilvesretken aikana. Voit myös kysyä jos jokin tietty asia ilveksen elämästä kiinnostaa sinua. Eli, luvassa monimuotoisia paloja siitä, mistä ja miten ilveksen elämä ja käyttäytyminen rakentuu.

Huom! Mukaan retkelle kannattaa ottaa omat eväät, vettä, metsään sopivat jalkineet, säätilan mukaiset asusteet sekä istuinalusta. Retken vakuutusturva henkilökohtainen tai työnantajan puolesta.

Kenelle?

Retket sopivat tyhy -päiviin, työporukalle, kaveriporukalle, harrasteporukalle, perheelle, yhdistyksille sekä kaikille jotka ovat kiinnostuneet ilveksen käyttäytymisestä ja luontoretkestä ilvesten kotimetsään. Retken kesto n. 2 h ja kävelymatka noin 4 km. Ilvesretki on osallistujille ja tilaajalle maksuton (halutessaan ryhmä voi tukea lahjoituksella Suomen WWF:n tekemää työtä, Suomen luonnon monimuotoisuuden puolesta).

Aistit avoinna kuin ilveksellä ja Ilvespolku

Kysy myös muista ilvesretkistä: Aistit avoinna kuin ilveksellä sekä Ilvespolku -luontopolusta

Lisätiedot ja retkitilaukset

041 313 0525 – Ilveskeskus – Jussi