Villin Luonnon Rytmit

Supisuomalaista villin luonnon musiikkia termiittisoittimilla

Tapahtumat – Tilaisuudet – Messut – Taidenäyttelyt – Festarit – Kissanristiäiset


”Villin Luonnon Rytmit” on ”yhden ilvesmiehen termiittisoitin bändi” jonka syntyjuuret, esitysten innoitus, äänimaisemat ja runolliset ajatelmat kumpuavat villistä luonnosta ja niistä tuhansista tunneista sekä 25-vuodesta jonka ajan olen saanut kulkea ilvesten jäljillä.

OHJELMAT

Äänimaisemaa kodassa metsän keskellä tai urbaanissa ympäristössä

”Kaikuja ilvesten metsästä” on äänimaisema jossa matalataajuisen termiittisoittimen (didjeridu) hypnoottinen kehräys ja monimuotoiset äänikudokset sekä rytmit kuljettavat kuulijat mielikuvamatkalle sadunhohtoisiin sammalikkoihin, kuusen juurelle – ilveksen kotimetsään. Mukana myös percussioita. Äänimaiseman kesto sopimuksen mukaan.

Jo 12 vuotta termiittisoittimen kehräystä turuilla, toreilla ja tapahtumissa

Vuosien varrella termiittisoittimet ovat kehränneet useissa luontotapahtumissa metsän keskellä, kouluissa, päiväkeskuksissa, Kaustinen Folk Music festareilla, Jyväskylän Kesässä, messuilla, synttäreillä, hääjuhlissa, pikkujouluissa ja oikeissa kissanristiäisissä sekä monissa muissa tilaisuuksissa. Kesäisin kiertelen myös eri puolilla Suomea turuilla, toreilla ja aitovierillä katusoiton merkeissä. Ja matka jatkuu…

Kysy lisätietoja ja tilaa esitys tapahtumaan ohjelmaksi

Ilveskeskus on voittoa tavoittelematon järjestö ja kaikki esityksillä kerätyt varat menevät matkakuluilla vähennettynä luonnon monimuotoisuudelle, Suomen WWF:n kautta. Lahjoitussivulle TÄSTÄ!

Villin Luonnon Rytmit myös TÄÄLLÄ!

Soita: Ilveskeskus, Jussi Ristonmaa, 0440 883 233, ilveskeskus.fi(a)gmail.com

Villin Luonnon Rytmit – Villin Luonnon Innoittamana Villin Luonnon Puolesta”