Villin Luonnon Rytmit

Supisuomalaista villin luonnon musiikkia termiittisoittimilla

Tapahtumat – Tilaisuudet – Messut – Taidenäyttelyt – Festarit – Kissanristiäiset


”Villin Luonnon Rytmit” on ”yhden ilvesmiehen termiittisoitin bändi” jonka syntyjuuret, esitysten innoitus, äänimaisemat ja tarinat kumpuavat villistä luonnosta ja niistä tuhansista tunneista sekä 25-vuodesta jonka ajan olen saanut kulkea ilvesten jäljillä.

Kodassa metsän keskellä tai urbaanissa ympäristössä

”Ilveksen Jäljillä” äänimaisemassa edetään ilveksen jäljillä tarinoiden, runollisten ajatelmien, ilveskuvien ja termiittisoittimen (didjeridu) hypnoottisen kehräyksen matkassa. Ilveksen jäljillä – kuin kaikuja ilvesten metsästä. Äänikudoksia muotoilevat myös pienet percussio -soittimet. Kesto 45-90 min. sopimuksen mukaan.

Termiittisoitin performanssi

”Kaikuja Ilvesten Metsästä” on didjeridutarina / äänimaisema performanssi jossa monimuotoiset rytmit, salaperäiset äänikudokset ja meditatiiviset kaiut vievät kuulijat pienelle mielikuvamatkalle sadunhohtoisiin sammalikkoihin, kuusen juurelle – ilveksen kotimetsään. Mukana myös percussioita. Kesto 15-20 min. tai sopimuksen mukaan

Termiittisoittimen kehräystä turuilla, toreilla ja tapahtumissa

Vuosien varrella termiittisoittimet ovat kehränneet useissa luontotapahtumissa metsän keskellä, kouluissa, päiväkeskuksissa, Kaustinen Folk Music festareilla, Jyväskylän Kesässä, messuilla, synttäreillä, hääjuhlissa, pikkujouluissa ja oikeissa kissanristiäisissä sekä monissa muissa tilaisuuksissa. Kesäisin kiertelen myös eri puolilla Suomea turuilla, toreilla ja aitovierillä katusoiton merkeissä. Ja matka jatkuu…

Kysy lisätietoja ja tilaa Villin Luonnon Rytmit tapahtumaan

Ilveskeskus on voittoa tavoittelematon järjestö ja kaikki esityksillä kerätyt varat menevät matkakuluilla vähennettynä luonnon monimuotoisuudelle, Suomen WWF:n kautta. Lahjoitussivulle TÄSTÄ!

Lisätiedot: Ilveskeskus, Jussi Ristonmaa, 0440 883 233, ilveskeskus.fi (a) gmail.com

Villin Luonnon Rytmit – Villin Luonnon Innoittamana Villin Luonnon Puolesta”