Villin Luonnon Rytmit

Supisuomalaista villin luonnon musiikkia termiittisoittimilla

Tapahtumat – Tilaisuudet – Messut – Taidenäyttelyt – Festarit – Kissanristiäiset


”Villin Luonnon Rytmit” on ”yhden ilvesmiehen bändi” jonka syntyjuuret, esitysten innoitus sekä äänimaisemat kumpuavat villistä luonnosta ja niistä tuhansista tunneista sekä 25-vuodesta, jonka ajan olen saanut olla ilvesten kanssa symbioosissa.

Kodassa metsän keskellä tai urbaanissa ympäristössä

”Villin Luonnon Rytmit” äänimaisemassa termiittisoitin (didjeridu – didgeridoo) tuottaa monimuotoisia rytmejä, hypnoottisia äänikudoksia – kuin kaikuja ilvesten metsästä. Mukana runollisia ajatelmia villistä luonnosta sekä pieniä tarinoita ja kuvia ilveksistä. Äänimaisemaa rakentamassa myös percussio -soittimia. Esityksen pituus sopimuksen mukaan. Villin Luonnon Rytmit voidaan toteuttaa myös yksistään äänimaisemana – ilman runollisia ajatelmia, kuvia tai tarinoita.


Termiittisoitin kehrää ”Villin Luonnon Rytmit” äänimaisemassa


12 vuotta termiittisoittimen kehräystä turuilla, toreilla ja tapahtumissa

Vuosien varrella termiittisoittimet ovat kehränneet useissa luontotapahtumissa metsän keskellä, kouluissa, päiväkeskuksissa, Kaustinen Folk Music festareilla, Jyväskylän Kesässä, messuilla, synttäreillä, hääjuhlissa, pikkujouluissa ja oikeissa kissanristiäisissä sekä monissa muissa tilaisuuksissa. Kesäisin kiertelen myös eri puolilla Suomea turuilla, toreilla ja aitovierillä katusoiton merkeissä. Ja matka jatkuu…

Kysy lisätietoja ja tilaa Villin Luonnon Rytmit tapahtumaan

Tilaa äänimaisema – didjeridutarina tapahtumaasi. Ilveskeskus on voittoa tavoittelematon järjestö ja kaikki esityksillä kerätyt varat menevät matkakuluilla vähennettynä, luonnon monimuotoisuudelle, Suomen WWF:n kautta.

Lisätiedot: Ilveskeskus, Jussi Ristonmaa, 0440 883 233, ilveskeskus.fi (a) gmail.com

”Villin Luonnon Innoittamana Villin Luonnon Rytmit Villin Luonnon Puolesta”


”Lynx Purring Gong – Ilves Kehrää Gong” on tilaustyönä taottu Ilveskeskukselle Iso- Britanniassa. Made by Michal Milas / Art Gongs