Luontoretket

Ilveskeskuksen luontoretket

Ilveskeskuksen luontoretket sopivat ryhmille jotka haluavat kokea metsäretken ilvesteemalla. Ilvesretket ovat olleet osa ilveskeskuksen toimintaa jo vuodesta 1995 lähtien. Retket toteutetaan Vaajakoskella.

”Ilvesten kotimetsässä” on pienryhmälle 2-4 hlöä tarkoitettu retki ilvesten metsään. Valitettavasti en voi luvata live kohtaamista ilveksen kanssa. Mutta retkellä kuulet ilveksen elämästä ja käyttäytymisestä sekä samalla voit kysellä oppaalta ilvekseen liittyviä asioita. Kysy lisätietoja!

Ilveksen jäljillä” -luontopolku toteutetaan siirrettävillä rastitauluilla (12 kpl). Luontopolun kysymykset lähestyvät ilvestä ja sen elämään liittyviä tapahtumia. Kysy lisätietoja!

”Aistit kuin ilveksellä” on luontoretki ilvesten kotimetsään. Retken tehtävät avaavat aisteja ja herättelevät omaa luontosuhdetta, terävöittäen aistit ilvesmäisen herkäksi. Osa tehtävistä tehdään ryhmissä osa itsenäisesti toimien. Kysy lisätietoja!

Retkien hinta: vapaaehtoinen lahjoitus Suomen luonnolle (suoraan WWF:n tilille)

Huom! Mukaan kannattaa ottaa eväät, vettä, metsään sopivat ja säätilan mukaiset asusteet, istuinalusta. Osallistujille henkilökohtaiset tai työnantajan vakuutukset.

Kysy lisää: 041 313 0525 – Ilveskeskus