Tarinankerronta

Didjeridu kehrää kivellä mitä ilves on käyttänyt lepopaikkana

Tarinoita, runoja sekä äänimaisemaa ilvesten kotimetsästä

”Kaikuja ilvesten metsästä” on ainutlaatuisia tarinoita sadunhohtoisesta sammalikosta – kuusen juurelta, ilvesten kotimetsästä – elämästä. Tarinat syntyvät kohtaamisista, kosketuksista ja kokemuksista villissä luonnossa ja ne etenevät ilveskuvien, runojen sekä äänimaiseman monimuotoisessa ja vaihtelevassa symbioosissa.

Villin luonnon rytmejä tarinoihin rakentelen ilvesrummulla ja/tai ilvesdidjeridu:lla.

Metsään nuotiolle, tapahtumiin ja urbaaniin ympäristöön

Tarinat sopivat metsään nuotiolle, kodalle ja laavulle mutta myös urbaaniin ympäristöön, erilaisiin tapahtumiin, messuille, juhliin, kouluille sekä oikeisiin kissanristiäisiin. Esityksen pituus on muuttuva (20-60min.) esityksen pituus sovitaan tilaajan kanssa). Taloudellinen tuotto (matkakuluilla vähennettynä) menee Suomen villin luonnon monimuotoisuuden säilymisen puolesta tehtävään työhön ja ilveskissojen hyväksi (WWF).

Ilveskeskuksen gongit, didjeridu ja rumpu ovat kehränneet vuosien saatossa tarinoiden mukana mm. Kaustinen Folk Music ja Jyväskylän Kesä festareilla, Luonto festareilla, kouluissa, synttäreissä, messuilla, suurissa ja pienissä tapahtumissa, oikeissa kissanristiäisissä, metsässä nuotiolla sekä katusoiton merkeissä Helsingistä – Rovaniemelle.

Tilaukset ja lisätiedot: Ilveskeskus 041 313 0525, ilvesjusa


Tule kuulolle tarinailtoihin tai tilaa ilvestarinat tapahtuman, tilaisuuteen, messuille tahi oikeisiin kissanristiäisiin.

”Kaikuja ilvesten metsästä” tarinoissa kumisee Rumpu-ukon upea ilvesrumpu.

Ilvesrumpu kumisee runojen ja tarinoiden symbioosissa