Lynx Gong

Mysterious Lynx

Äänimaisema sopii ohjelmaksi erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Musiikillinen innoitus, äänikudokset ja rytmit kumpuavat villistä luonnosta, ihmisen ja luonnon symbioosista, Suomen luonnon monimuotoisuudesta sekä muuttumisesta – metamorfoosista.

”Mysterious Lynx” äänimaisema kuljettaa osallistujat valvetilasta unen rajamaille, rentoutuneeseen olotilaan. Soittimet tuovat kuulijoiden koettavaksi akustista ambient äänimaisemaa, maan rytmejä, aistimuksia villistä luonnosta, kuin kaikuja ilvesten metsästä. Äänimaiseman kesto sopimuksen mukaan 30 – 60 min. Huom! Soittimet sekä niiden määrä vaihtelevat äänimaiseman keston ja sisällön mukaan. Kaikki mukana olevat soittimet soivat akustisesti.

”Esitykseni ovat kehränneet luonnon monimuotoisuuden puolesta turuilla, toreilla ja aitovierillä jo yli kymmenen vuoden ajan. Äänikudosten välityksellä tahdon kertoa tervehdyksen villiltä luonnolta, sadunhohtoisista sammalikoista, kuusen juurelta, ilvesten kotoa. Puhdas vesi, puhdas maa, puhdas ilma, villieläimet, puut ja kasvit – ovat luonnon monimuotoisuus, kaiken elämän perusta. Myös sinun! Miksi emme suojelisi – elämääsi?” JR


Laitoin youtube kanavalle pienen näyteen ”Kaikuja ilvesten metsästä” äänimaisemasta. Käy katsomassa! Videolla on matalaa äänitaajuutta, joten käytä kuulokkeita.


Lisätiedot ja esiintymispyynnöt

Äänimaisemat tuottaa Ilveskeskus ja niillä kerätään varoja laji- sekä luonnonsuojelu hankkeisiin. Kaikki kerätyt varat lahjoitetaan lyhentämättömänä ( – tilavuokrat ja matkakulut) vuosittain vaihtuvaan kohteeseen. Vuonna 2018 kohteena on Suomen WWF:n lumileopardiprojekti Nepalissa ja Bhutanissa. Keräyslupa – Suomi RA/2017/672.

Kysy tarjous – ”Mysterious Lynx” -esityksestä.

Ilveskeskus – Jussi Ristonmaa, 0440 883 233, lynxgong.finland(a)gmail.com


Tonni lumileopardille – Keräys!

Auta uhanalaista upeaa kissaeläintä ja lahjoita varoja sen suojeluun. Linkki avoimelle lahjoitussivulle LUMILEOPARDI. Kiitos kun olet mukana!


”Kaikuja ilvesten metsästä” – Kaustinen Folk Music Festival 2018