Lynx Gong

”Kaikuja Ilvesten Metsästä – Echoes From Lynx Forest”

Ainutlaatuiset äänimaisemat – innoittajana Suomen villi luonto

Unique soundscapes – inspired by Finnish wildlife


Äänimaisemien musiikillinen innoitus, äänikudokset ja rytmit kumpuavat villistä luonnosta, ihmisen ja luonnon symbioosista, Suomen luonnon monimuotoisuudesta sekä muuttumisesta – metamorfoosista.

”Kaikuja Ilvesten Metsästä – Echoes From Lynx Forest” kuljettaa osallistujat valvetilasta unen rajamaille – rentoutuneeseen olotilaan. Soittimet tuovat kuulijoiden koettavaksi akustista ambient äänimaisemaa, maan rytmejä, aistimuksia villistä luonnosta, kuin kaikuja ilvesten metsästä. Huom! Soittimet sekä niiden määrä vaihtelevat äänimaiseman keston ja sisällön mukaan. Kaikki mukana olevat soittimet soivat akustisesti.

Esitykset ovat kehränneet luonnon monimuotoisuuden puolesta turuilla, toreilla ja aitovierillä jo yli kymmenen vuoden ajan.

”Puhdas vesi, puhdas maa, puhdas ilma, villieläimet, puut ja kasvit – ovat luonnon monimuotoisuus, kaiken elämän perusta. Myös sinun! Miksi emme suojelisi – elämääsi?” jr


Lynx Gong youtube kanavalla on nyt pieni klippi  ”Kaikuja ilvesten metsästä” äänimaisemasta. Käy katsomassa! Videolla on matalaa äänitaajuutta, joten käytä kuulokkeita.


Lisätiedot ja esiintymispyynnöt

Äänimaisemat tuottaa Ilveskeskus ja niillä kerätään varoja laji- sekä luonnonsuojelu hankkeisiin. Kaikki kerätyt varat lahjoitetaan lyhentämättömänä ( – tilavuokrat ja matkakulut) vuosittain vaihtuvaan kohteeseen. Vuonna 2018 kohteena on Suomen WWF:n lumileopardiprojekti Nepalissa ja Bhutanissa. Keräyslupa – Suomi RA/2017/672.

Ilveskeskus – Jussi Ristonmaa, 0440 883 233, lynxgong.finland(a)gmail.com


Tonni lumileopardille – Keräys!

Auta uhanalaista upeaa kissaeläintä ja lahjoita varoja sen suojeluun. Linkki avoimelle lahjoitussivulle LUMILEOPARDI. Kiitos kun olet mukana!


”Kaikuja ilvesten metsästä” – Kaustinen Folk Music Festival 2018