Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 
 
 ((((( Lynx Purring - Äänimatka )))))
 
~ Sulautumista ilveksen kehräykseen ~
 

Ihminen on osa monimuotoista luontoa yhdessä villieläinten, puiden, kasvien, veden ja hengittämämme ilman kanssa. Luonnossa oleskelun ja liikkumisen tiedetään käynnistävän runsain mitoin ihmisyksilön terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä prosesseja. Olevaisuutemme rentoudella on suora positiivinen korrelaatioyhteys fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiimme, jota lisäksi kaikki myönteiset ajatukset ja teot tukevat sekä vahvistavat. Näin ollen se, että koemme ja näemme kaikki eri elämänmuodot arvokkaina, sellaisena kun ne ovat, vahvistaa omaa hyvinvointiamme mutta myös myötätuntoa kaikkea olevaista elämää kohtaan.

Mitä ja miksi Lynx Purring - Äänimatka

Ilves on rentoutumisen mestari ja osaa käyttää kehräämistä monissa tilanteissa luomaan rauhallisuutta itselleen sekä lajitoverilleen. Matalataajuinen kehrääminen on ilvekselle myös luonnollinen paranemisen mekanismi (kipu-sairaus). Ilves siis tietää kehräyksen hyvät vaikutukset. Mutta nämä samat positiiviset vaikutukset on myös meidän ihmislajin yksilöiden mahdollisuus saada, esim. Lynx Purring äänimatkassa - soittimien kehräyksen kautta. Lukuisat yliopistolliset sekä lääketieteelliset tutkimukset eri puolilla maailmaa, vahvistavat matalataajuisen äänivärähtelyn (musiikin) toimivuuden yhtenä keinona, mm. kivun hallinnassa ja rentoutuksessa. Ja mikä parasta - ilman sivuvaikutuksia. Kyse on siis samasta menetelmästä, kun mitä ilves käyttää kivun hallinnassaan ja rentoutumisessaan. Äänen tuottamisen "välineet", vain poikkeavat toisistaan.

Koska luonnollista ilveksen kehräystä on hieman haasteellista päästä kuulemaan ja kokemaan, silta ilveksen kehräämisen sekä Lynx Purring äänimatkan välille rakentuu soittimien tuottaman äänen värähtelynopeuden, eli herzin (Hz) sekä myötävärähtelyn (resonanssin) välityksellä. Gongien, intiaanihuilujen, didjeridu:n ja muiden mukana kehräävien soittimien äänet, käyvät monimuotoisesti läpi koko fyysisen ja psyykkisen olevaisuutemme, mahdollistaen osallistujille sulautumisen ilveksen kehräykseen.

Ilveskeskuksen kehräävä ilves -gongi

Myötävärähtelyä

Äänimatkassa soittimet synnyttävät myötävärähtelyn kehomme lihaksiston ja elimistön kanssa. Ihmisen koostuessa yli 70% vedestä, kulkeutuu äänivärähtelyn vaikutus tuntoaistimuksien mutta myös kuuloaistin kautta tehokkaasti kehoomme, stimuloiden näin rentoutumista ja omien hyvän olon endorfiiniemme muodostumista. Se miten kuulija kokee soittimien tuottamat äänivärähtelyt ja niiden vaikutukset, on jokaisen henkilökohtainen kokemus. Lynx Purring äänimatka ei kiinnity mihinkään oppiin eikä uskomukseen. Osallistujien ajatusta ei myöskään ohjata sanallisesti suuntaan tahi toiseen. Äänimatkassa olet vuorovaikutuksessa ainoastaan soittimien tuottaman äänimaailman ja resonaation kanssa, jolloin fyysinen ja psyykkinen osa-alueesi ottaa vastaan soittimien äänistä juuri sen vaikutuksen, joka parhaalla tavalla mahdollistaa sinun nauttia kokemuksesta.

Osallistuminen

Osallistuminen Lynx Purring äänimatkaan on helppoa. Voit huilata lattialla patjalla viltin alla (omat alustat ja viltit mukaan) tai istua mukavasti tuolilla. Mitään muuta ei tarvita, kuin että suljet silmät ja annat äänien vapaasti kuljettaa ja koskettaa, kohdata. Kesto 1-1,5 h., sopimuksen mukaan. Lynx Purring voidaan toteuttaa myös kodassa, ilvesten kotimetsässä, lisäksi se sulautuu hyvin Veljeni-Ilves tarinaan. Mikäli kiinnostuksesi syttyi, niin ole yhteydessä, sovitaan missä ja milloin voit työporukan tai muun ryhmän kanssa kokea soittimien rentouttavan kehräyksen.

- Lisätiedot: Ilveskeskus 0440 883 233, Jussi Ristonmaa -

Ilveskeskuksen matalataajuinen gongi Ø 92cm

©2017 Lynx Purring äänimatka | Ilves - suntuubi.com